Servicii

Noi masuram, Noi producem, Noi montam!

Acestea sunt, pe scurt, serviciile pe care le oferim clientilor nostri.

In detaliu, totul se desfasoara la fel de simplu, pentru ca avem o echipa de profesionisti, care stiu sa transforme orice lucrare intr-un proces simplu pentru client.

ruletaAstfel, un membru al echipei se va deplasa la locuinta sau biroul dvs pentru a va prezenta catalogul de produse si a va oferi consultanta in alegerea celei mai bune variante pentru necesitatile dvs. Totodata, acesta efectueaza masuratorile, in urma carora poate face oferta, si preia comanda dvs, in cazul in care va decideti pe loc.

In caz contrar, daca nu lansati o comanda ferma, nu platiti nimic! Si asta pentru ca noi va oferim GRATUIT consultanta, masuratorile, transportul si montajul produselor! Totodata, va putem oferi preturi minime pe piata intrucat noi suntem producatori, astfel ca nu exista alte adaosuri comerciale!

De mai bine de 8 ani SC BOG & MAD DESIGN SRL produce  jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile,jaluzele plisate,jaluzele romane,jaluzele din lemn,rolete pentru ferestre tip velux, rulouri exterioare din aluminiu,plase contra insectelor.

Experienta noastra dobandita de a lungul timpului va asigura produse de inalta calitate la preturi  accesibile direct de la producator.

montajDupã ce produsul este executat, o echipa a firmei revine la dvs cu produsul final pentru a executa montajul, dupa care va inmaneaza garantia si factura, incasand si contravaloarea acesteia.

Aceste servicii sunt valabile pentru toate produsele pe care vi le punem la dispozitie: jaluzele din bambus, jaluzele Fantasy, jaluzele franjuri, jaluzele plisate, jaluzele romane, jaluzele verticale din aluminiu, jaluzele verticale inclinate, jaluzele verticale ondulate, jaluzele verticale personalizate, jaluzele verticale PVC, copertine, marchize, paneluri, plase contra insectelor, rolete personalizate, rolete textile, rolete velux, rolete Day & Night, rulouri exterioare din aluminiu, usi armonice din PVC sau sisteme de inchidere foisoare si terase cu folie transparenta.