Despre

Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de produse destinate locuintei sau biroului dumneavoastra, care va asigura protectie solara si confort.

De la clasic la modern, dar elegant in ambele variante, va oferim produse de calitate la preturi imbatabile, de producator.

Jaluzele orizontale din aluminiu si din lemn, jaluzele plisate, jaluzele romane, jaluzele din bambus, jaluzele verticale din aluminiu, ondulate sau inclinate, din PVC sau personalizate, copertine, marchize, paneluri, plase de insecte, rolete, rulouri exterioare sau usi armonice din PVC, folie transparenta pentru inchiderea teraselor si foisoarelor, toate acestea pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi si cerinte ale clientilor nostri!

Mai mult, consultanta, masuratorile, transportul si montajul sunt din partea casei, dumneavoastra NU PLATITI nimic pentru aceste servicii! Este GRATUIT pentru ca ne respectam clientii si vrem sa fie multumiti in cele mai mici detalii!

Asadar, “Noi masuram, Noi producem, Noi montam!” Aceasta este deviza noastra, cartea de vizita care ne reprezinta si ne recomanda, pe langa experienta indelungata in domeniu.